Contact us now
+1-888-846-1732

Category: Vakre jenter Kirkenes

norske dialekter Hamar

I dag snakkar vi hundrevis av dialekter i Noreg, og vi har som regel heller ikkje og dansk frå norsk, mens vi kallar alle dei norske dialektene for norsk. at ein kjem frå Elverum, Hamar, Kongsvinger, Løten, Stange, Trysil osv. Hamar dialekt - og mållag er ein frivillig organisasjon som består av språk- og kulturinteresserte personar i (på) og rundt Hamar. Vi er opptekne av dialekter. Årsmelding Lover Landsmøte Seminar Historie Grasrotandelen Gåver Lagsoversyn For lokallaga Norsk Tidend Målprisar Krambua Peikarar Norsk.

Videos

Noah - Herborg Kråkevik Norske dialekter viser til noen, men ikke alle, skandinaviske talemål som brukes i Norge. I hovedsak kan de norske dialektene deles i to språklige hovedgrupper. Hamar dialekt - og mållag er ein frivillig organisasjon som består av språk- og kulturinteresserte personar i (på) og rundt Hamar. Vi er opptekne av dialekter. Årsmelding Lover Landsmøte Seminar Historie Grasrotandelen Gåver Lagsoversyn For lokallaga Norsk Tidend Målprisar Krambua Peikarar Norsk.

Norske dialekter Hamar - Porsgrunn bdsm

Fakturaadresse: Fakturamottak, postboks. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. I hovedsak kan de norske dialektene deles i to språklige hovedgrupper, østnorsk og vestnorskbasert på jamvektsregelen. Dialektene langs de politiske grensene går gradvis over i hverandre og sex kontakt norge Grimstad det nordiske språkområdet med unntak av samiske språk, kvenskmeänkieli og finsk er ett dialektkontinuum. Til østnorsk har man regnet dialektene på Østlandet og i Trøndelag, til vestnorsk dialektene på Vestlandet og i Nord-Norge. Fordypning:  årsaker til dialektvariasjon i Norge.

Norske dialekter Hamar - Sandefjord

I Store norske leksikon. Hva lenker hit Relaterte endringer Spesialsider Permanent lenke Sideinformasjon Wikidata-element Siter denne siden. Det sterkeste argumentet for dette er at det ikke er noen skarpe grenser mellom dem.

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *